Beleg mee met de experts

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Het verhaal achter ProBeleggen

ProBeleggen heeft als doel particuliere beleggers te ondersteunen bij hun beleggingen. Onze Pro’s hebben allemaal ruime ervaring in de financiële wereld. Als professionele beleggers realiseren ze zich weldegelijk hoe lastig de zoektocht voor particuliere beleggers is om uit het kluwenvan mogelijkheden de goede producten te selecteren. Aanbieders verpakken de vaak complexe, dure en soms slechte producten zodanig mooi dat het doorgronden van beleggingsmogelijkheden een onmogelijke taak wordt.

Met die vaststelling in het achterhoofd is ProBeleggen.nl opgericht: het moet anders, beter, transparanter en bovenal… goedkoper!

 

Geen onduidelijke en dure oplossingen maar een oplossing die het voor beleggers mogelijk maakt beter te beleggen, zonder de regie uit handen te geven. Om dit voor u mogelijk te maken, delen verschillende professionials met u hun beleggingsportefeuille en geven u regelmatig toelichtingen op hun beleggingsbeleid.

Afhankelijk van uw wensen hebt u bij ProBeleggen de keuze uit meerdere experts die allemaal op hun deelgebied hun sporen verdiend hebben. Zo bent u niet afhankelijk van één partij maar krijgt u toegang tot professionele beleggers die hun inzichten graag met u delen.

ProBeleggen biedt u 100% transparantie,  van de portefeuille tot de kosten: nergens zitten er addertjes onder het gras. ProBeleggen helpt u beter te beleggen, zonder de controle te verliezen.

 

 

Team ProBeleggen


 

 

 

Professionele expertise voor iedereen


Albert Jellema - Eigenaar
 

Albert studeerde bedrijfseconomie aan de RUG en is ruim 14 jaar actief op het gebied van beleggingen, in eerste instantie als portefeuille manager vermogende particuliere beleggers bij ABNAMRO. Vervolgens heeft hij het ABN AMRO High Income Equity Fund opgezet. Na een succesvolle introductie groeide het beheerd vermogen snel naar ruim een miljard. Albert won als fondsmanager verschillende prijzen. In 2005 maakte Albert de overstap naar het bekende Nederlandse hedgefund GO Capital, waar hij uiteindelijk managing partner werd. Dit hedgefonds kende grote successen met jaarrendementen van meer dan 30 procent, maar kreeg het ook zwaar te verduren bij de start van de kredietcrisis. Na het opstarten van zijn eigen internetonderneming heeft Albert besloten zijn internetkennis te combineren met zijn beleggingservaring en samen met Jim de onderneming ProBeleggen te starten.

Albert: “Particuliere beleggers ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen is mijn doel. De toegang tot professionele informatie voor particuliere beleggers wordt met ProBeleggen mogelijk zonder dat de belegger de controle verliest. De ideale oplossing lijkt mij”.


 

 

 

Beter beleggen mogelijk maken


Jim Tehupuring - Eigenaar
 

Jim Tehupuring is zolang hij zich kan herinneren getriggerd door beleggen en alles wat daarmee te maken heeft. Hij belegt al actief sinds hij op de middelbare school zat. Na het Gymnasium studeerde hij Bedrijfskunde. Voorheen was Jim werkzaam bij Rabobank (Alex), BinckBank en RBS. Hij was de drijvende kracht achter de Alex Academy en was als Director Structured Retail bij RBS Markets nauw betrokken bij de uitgifte van beleggingsproducten als Turbo’s en AEX Obligaties. De laatste jaren was Jim werkzaam als Head of Retail Europe bij NYSE Euronext. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de retailstrategie en het aanbod van diensten aan particuliere beleggers in Frankrijk, België, Nederland en Portugal.

Jim: “Ik heb een sterke focus op de markt voor particuliere beleggers. Het is mijn doelstelling om beleggen in Nederland ‘beter te maken’. Met ProBeleggen denk ik dat we een uitstekende service kunnen bieden aan particuliere beleggers om deze doelstelling te behalen”


Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×