ProBeleggen: beter en slimmer beleggen

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

owl

Waarom ProBeleggen?

ProBeleggen biedt u een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen. U kiest een professionele belegger die past bij uw beleggingsstijl en rendementsdoelstelling. Voortaan hebt u toegang tot de portefeuille van de Pro, de marktvisie, aandelen analyse en investment cases die de Pro publiceert. Bij ProBeleggen beslist u zelf of u de beleggingsideeën van de Pro wil volgen, of slechts deels zijn portefeuille gebruikt voor uw eigen koers. Zo streven we naar een betere, goedkope, makkelijke en slimme manier van beleggen.


 

Zelf beleggen, met vertrouwen

Bij ProBeleggen krijgt u als belegger inzicht in de portefeuilles van bewezen professionals die met €25.000 eigen geld echt beleggen. Een aantal keer per maand ontvangt u van elke Pro een bericht met uitleg over hun beleggingen. Doet de Pro een transactie? Dan ontvangt u direct een gratis e-mail en/of notificatie via de Probeleggen app. De toelichting van de Pro’s helpen u betere beslissingen te maken, waardoor u met meer vertrouwen gaat zelf beleggen.

Keuze uit meerdere experts

Bij ProBeleggen kan u de Pro’s kiezen waarvan de beleggingsaanpak het beste aansluit bij uw eigen stijl. Bent u op zoek naar een portefeuille die gaat voor het maximale rendement? Of eerder een portefeuille die focust op voor een stabiel rendement en een goede spreiding? Of liever ineens een combinatie? Bij ProBeleggen maakt het niet uit. U kiest de Pro’s die het beste bij u(w) financiële doelen) passen en volgt de portefeuille van de Pro naar eigen inzicht.

Bekijk hier onze Pro’s


24x7 Volledig transparant

Bij ProBeleggen kan u altijd en overal volledig online de portefeuilles en berichten van uw Pro’s bekijken. U weet precies waarin de Pro belegt en waarom. Geen onduidelijkheid maar volledige transparantie: dat is waar ProBeleggen voor staat.


 

Direct bericht bij kansen in de markt

Bij ProBeleggen ontvangt u direct een bericht als er wijzigingen plaatsvinden in de portefeuille van uw Pro. Dit bericht ontvangt u per email en/of notificatie via de ProBeleggen app en maakt deel uit van uw abonnement. Zo blijft u zonder vertraging op de hoogte van interessante mogelijkheden in de markt en kan u er naar handelen.

 

Lage kosten

Bij ProBeleggen betaalt u een vast bedrag per dag zonder verder bijkomende kosten. U hebt de keuze uit de volgende drie abonnementen: Brons, Zilver, Goud

U weet dus van tevoren exact wat uw kosten zijn om beter te beleggen. In de hier genoemde tarieven zijn alle kosten meegenomen.

 
 

 

Toegang tot webinars en het jaarlijks symposium

Bij ProBeleggen krijgt u toegang tot meerdere webinars per jaar. Deze live video’s bieden u de kans direct in contact te komen met uw Pro’s, vragen te stellen en meer te weten te komen over hun beleggingsaanpak. Daarnaast behandelen we in de webinars actuele thema’s die inzichten geven en uw beleggingen kunnen helpen.

Ook organiseren we bij ProBeleggen elk jaar een symposium met alle Pro’s: dit is hét beleggersevenement van Nederland met tips en visies van onze experts. Tijdens dit symposium hebt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de Pro’s van ProBeleggen. Kiest u voor een Zilver of Goud abonnement? Dan is dit symposium is gratis voor u.

Lees hier meer over onze abonnementen

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×